Satış Eğitim ve Gelişim Uzmanı

Anadolu Efes Türkiye

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

30 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

898 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

898 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Anadolu Efesli ol! 

 

Anadolu Efesli olmak ister misin? Hadi tanışalım!

Bulunduğumuz her yerde, ekonomiye, sosyal hayata, turizme, kültüre, sanata, tarıma, spora ve genç girişimcilere +1 değer katmak için çalışıyor, senin için keyif ve eğlence mayalıyoruz. Tüm bunları sevdiklerin ve arkadaşlarınla birlikte paylaştığın anları keyifli kılmak ve o anlarda yanında olmak istediğimiz için yapıyoruz.

 

Hikâyemiz 1969’da, İzmir’de açılan fabrikamızla başladı.

Bugün ise sektörümüzde dünyanın ilk 10 şirketinden biriyiz. 6 ülkede 21 fabrikamız, 5 malt ve 1 şerbetçiotu işleme tesisimiz bulunuyor. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Gürcistan ve Moldova’da da pazar lideriyiz. Bizimle dünyanın 70’ten fazla ülkesinde karşılaşabilirsin! 


Anadolu Efes'te bir Satış Eğitim ve Gelişim Uzmanı neler yapıyor?

  •  Dijital ve online eğitim platformlarının ( Efes Satış Akademisi, öğrenmeyi pekiştirici dijital uygulamalar vb.) içerik ve üye yönetimi, departmanın belirlediği eğitim içeriklerin  bu platformlarda yayınlanmasına yönelik kurgulamaların ve eğitim atamalarının yapılması, departman master data kayıtlarının güncel tutulması, eğitim  ölçme-değerlendirme için raporlamaların yapılması.
  •  Merkez Eğitim Yöneticisi ile koordineli çalışarak, belirlenen tarihlerdeki satış ekibi eğitimlerin takvimlendirilmesi, grupların oluşturulması, katılım yoklamalarının düzenli tutulması, eğitim sonrası değerlendirme anketlerinin paylaşımı ve raporlanması.
  •  Departmana ait 3 aylık faaliyet raporlarının oluşturularak paylaşılması. Sınıf içi ve dijital platform eğitimlerin verimliliğini raporlar ile ölçmek, eğitim sonrası özet raporların hazırlanması, eğitimlerin içerik ve saat olarak kayıtlarının tutulması.
  •  Gelişen ve değişen şartlara uygun olarak, yeni teknolojiler ve kaynaklar konusunda ve diğer firmaların eğitim ve gelişim faaliyetleri hakkında araştırmalar yapmak, kıyaslamak, bu konuda Eğitim ve Geliştirme Müdürlüğüne katkı sağlamak.
  •  Tüm bu temel fonksiyonlar ile ilgili görev yükümlülükleri, şirketimizin tabi olduğu  her türlü sektörel mevzuat ve kararlara, Rekabet mevzuatı ve kurul kararlarına uygun ve uyumlu olarak yerine getirmek.
  •  Üstlerinin/Amirlerinin  görevi kapsamında ilettiği tüm işleri gereken  dikkat, özen, tecrübe  ve sorumluluk bilinci içinde yerine getirmek

 

Bir Satış Eğitim ve Gelişim Uzmanı'nda ne gibi özellikler arıyoruz?

  •  Min. 2 yıl deneyimli,
  • En az lisans mezunu,
  • İngilizce bilen,
  • Dijital Öğrenim Platformları içerik kurgulama ve üye yönetimi bilgisi olan,
  • Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen,


Anadolu Efes’te seni neler bekliyor?

Farklı bakış açılarını zenginlik olarak kabul eden bir çalışma ortamında gelişmeye, birbirinden öğrenmeye, farklı kültürlerle ortak değerler yaratmaya, yeniliklerden ilham almaya ve ilham vermeye artı bir değer katacağın günler seni bekliyor!

 

Nasıl işe alım yapıyoruz?

Bizler Anadolu Efes’te dil, din, ırk, yaş, etnik kimlik, cinsel yönelim ve cinsiyet ayrımı gözetmeden ölçülebilir testler, iş tanımına uygunluk ve yetkinlik bazlı iş görüşmesi aşamalarıyla işe alım yapıyoruz.  

 

Bu pozisyonun sana uygun olduğunu düşünüyorsan, başvurmanı ve Anadolu Efes ailesine +1 değer katmanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)

Satış Eğitim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Eğitim Uzmanı Satış Eğitim Uzmanı Maaşları Satış Eğitim Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Eğitim Uzmanı Nedir? Satış Eğitim Uzmanı İş İlanları

Hızlı Tüketim Malları

Hakkımızda

Anadolu Grubu bünyesinde 1969 yılında İstanbul ve İzmir’de iki fabrika ile yola çıkan Anadolu Efes, 2015 itibariyle 6 ülkeye yayılan 15 bira ve 6 malt

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

AG PEOPLE FIRST PLATFORMU ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİİşbu Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Aydı

Detaylı Bilgi

Anadolu Efes Türkiye İş İlanları

Satış Eğitim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Eğitim Uzmanı Satış Eğitim Uzmanı Maaşları Satış Eğitim Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Eğitim Uzmanı Nedir? Satış Eğitim Uzmanı İş İlanları