warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İzmir(Bayraklı), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

755 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

755 başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Uluslararası Kara Operasyon Uzmanı, Uluslararası Kara Departmanı bünyesinde görev alıp, Uluslararası Kara süreçlerini yürütmekle sorumludur.   

Departman Hakkında:

Uluslararası Kara Departmanı müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda, uygun çözümler üretir, hizmeti en verimli şekilde gerçekleştirmeye çalışır ve her anlamda katma değer yaratır.

Beklentimiz;

Uluslararası Kara süreçlerine hakim olmak, iletişim ve insan ilişkileri konusunda yetkin olmak, takip ve planlama becerisine sahip olmak, çözüm odaklı olmak.

Görev Tanımı: 

  • Operasyon süreçleri ile ilgili bilgi ve belgeleri doğru ve eksiksiz olarak sisteme girişlerini yapmak,
  • İç ve dış müşterilerden gelen talepleri almak, gelen talepler sonucunda araç planlamasını gerçekleştirmek ve araçların günlük takibini yapmak, rapor halinde müşterilere iletmek
  • Aracın güzargah üzerinde seyrini engelleyecek olumsuzluk olması durumunda yöneticiyi ve müşteriyi zamanında bilgilendirmek,
  • Sürücüler, araç tedarikçileri ve gümrükçüler arasında koordinasyonu sağlamak,
  • Alt nakiyeciler ile araç tedariği ve operasyon takibi için sürekli iletişimde olmak 

Yusen İnci Lojistik:

Yusen Lojistik dünyanın en çok tercih edilen firması olma misyonuna sahip olup 3C değerlerini yaşamına entegre etmeyi amaçlar. Tüm çalışanlarımızdan misyon, vizyon, politikalar, değerler ve etik kurallarına uygun hareket etmesini bekleriz. Çalışanlarımızın tüm iş süreçlerini Kalite, Çevre, İSG ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri’nin gerekliliklerine uygun olarak yürütmelerini bekleriz.

Sharepoint’te imzalı olarak paylaşılmış ve yürürlülükte olan tüm prosedürlere uygun olarak iş süreçlerini yürütmelerini bekleriz. 

Neden Yusen İnci Lojistik? 

Uluslarası bir firma olarak pek çok ülkenin farklı çalışanları ile iletişim halindeyiz. İş ve özel yaşam dengesi kurarız, gelişime önem veririz ve mutlu çalışanlar yaratırız.  

Yusen İnci Lojistik İzmir Ofisinde görevlendirilmek üzere; "Uluslararası Kara Operasyon Uzmanı" pozisyonunda çalışacak bir takım arkadaşı arıyoruz.

"Joint Venture of Yusen Logistics and İnci Holding"


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Uluslararası Operasyon Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uluslararası Operasyon Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Yusen Logistics offering air/ocean freight forwarding and contract logistics services through a global network of operational bases spanning 37 countr

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan Adayı Aydınlatma MetniTanımlarİşbu aydınlatma metninde geçen;Kişisel Veri: Kimliği belirli v

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Hayat Sigortası, Giyim Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Uluslararası Operasyon Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uluslararası Operasyon Uzmanı İş İlanları