warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Bağcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Planlama

Planlama

Başvuru Sayısı

209 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

209 başvuru

Departman

Planlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2008 yılında Türkiye’de kurulan Ulupınar Tekstil, Avrupa'nın önde gelen markalarına kendi tasarımlarını sunmakta ve üretimlerini gerçekleştirmektedir. Ülkemizi tekstil sektöründe Ulusal ve Uluslararası düzeyde başarı ile temsil eden; yenilik ve kaliteyi hedefleyen çok yönlü bir tekstil üreticisidir. 

 Yurtdışında Avrupa ülkeleri ağırlıklı ihracat yapan ve iç piyasa’ da farklı müşterilere, alanında uzman ve deneyimli tasarım ekibi ile hizmet vermektedir. 

 Firmamızın, İstanbul Güneşli’ de bulunan Genel Merkez’inde; Üretim Planlama Departmanında yetiştirilmek üzere Üretim Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

 İş Tanımı

Sorumlu olduğu ürün grubunun ihtiyaçlarını belirlenen terminler ve kalitede üretime eksiksiz hazır hale getirilmesi, üretimin takibi, yüklenmesine kadar olan aşamaların planlanması ve birimler arası organizasyonun sağlanması. 

  

 Genel Nitelikler

·         Üniversitelerin Endüstri veya Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun

·         Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen

·         İletişim yönü güçlü

·         Planlama, organize etme ve koordinasyon becerilerine sahip


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Üretim Planlama Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Planlama Uzman Yardımcısı Üretim Planlama Uzman Yardımcısı Maaşları Üretim Planlama Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Üretim Planlama Uzman Yardımcısı Nedir? Üretim Planlama Uzman Yardımcısı İş İlanları