warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Tekirdağ(Çorlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

60 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

60 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin ilk soğuk haddeleme paslanmaz çelik üreticisi olarak 2007 yılında faaliyetlerine başlayan TRINOX METAL paslanmaz Türkiye’nin lider çelik yassı levha üreticilerindendir. TRINOX' un üretim tesisleri Tekirdağ, Avrupa Serbest Bölgesi (ASB) bölgesinde 81.600 metrekarelik bir alanda yer almaktadır. Şirket yılda 85.000 ton 2B yüzey ve 15.000 BA yüzey ile toplam 100.000 ton üretim kapasitesine sahiptir. Dünyaca ünlü bir paslanmaz çelik işleme iş grubunun Türkiye organizasyonu olan TRINOX METAL, üretimden işleme ve pazarlamaya kadar tüm değer zincirinde yer almakta ve günümüz müşterilerinin hızlı değişen iş ortamlarında daha kaliteli ve çözüm odaklı bir anlayışla müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır.

TRINOX METAL stainless, which started its activities in 2007 as Turkey's first cold rolling stainless steel producer, is one of Turkey's leading steel plate producers. TRINOX's production facilities are located on an area of 81.600 square meters in Tekirdağ, European Free Zone (ASB). Trinox Metal has a total production capacity of 100.000 tons per year, with 85.000 tons of 2B surfaces and 15.000 BA surfaces. TRINOX METAL, the Turkish organization of a world-renowned stainless steel processing business group, is involved in the entire value chain from production to processing and marketing and works for customer satisfaction with a better quality and solution-oriented understanding in today's rapidly changing business environments.

2021 ISO sıralamasında ilk kez listelenen ve listeye 258. sıradan giren Trinox Metal Bakım ekibimize liderlik edecek Mekanik Bakım Yöneticisi arıyoruz.

Mekanik Bakım Yöneticisi

Genel Yetkinlikler

  • Üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümlerinden mezun,
  • Mekanik Bakım konusunda 10-15 yıl tecrübeli; tercihen yassı metal işleme hatları bakımı konusunda deneyimli,
  • Mekanik ve Hidrolik Sistemler bakımı hakkında tecrübeli,
  • Makinelere ait bakım ve operasyon kılavuzlarını okuyup anlayabilecek seviyede İngilizce diline ve teknik terminolojiye hâkim,
  • İmalat malzemeleri ve ısıl işlem seçimi konusunda bilgi sahibi,
  • Tercihen tavlama fırınları (yanma sistemleri) konusunda bilgili,
  • Takım çalışmasına yatkın ve raporlama yeteneği güçlü,
  • Takip ve sonuca gitme hususunda kendisini motive edebilecek,
  • Kendisine bağlı personelin, yönetimini ve planlamasını yaparak efektif çalışma koşullarını oluşturacak,

Tekirdağ; Çorlu, Kapaklı, Ergene veya Çerkezköy bölgelerinden birinde ikamet eden.

Görev Tanımı

  • Yedek parça listelerinin oluşturulması ve minimum stok seviyelerinin belirlenmesi,
  • Departman ve bakım bütçelerinin oluşturulması  ve takibini yapılması,
  • Kendisine bağlı personelin ve atölye şartlarının İSG kurullarına uyumu ile ilgili takip ve sorumlulukların üstlenilmesi, gerekli uygulama ve eğitimlerin temininin sağlanması,
  • Makinelere ait bakım ve operasyon kılavuzlarını okuyup anlayabilecek seviyede teknik İngilizce bilen,
  • AutoCAD teknik çizim programını kullanabilen ve gerekli durumlarda departman içi imalat resimleri çizebilecek,
  • Makine yatırımları ve yerleşimi konusunda tecrübeli,
  • Mekanik sistemlerinin birbiriyle uyum içerisinde çalışmasını sağlamak.
  • Kurumda geliştirilen sistem ve yaklaşımların, yönetim sistemlerinin temel prensipleri ve çalışma detaylarını öğrenerek uygulamaya alınmasında, güncelleştirilmesinde, geliştirilmesinde bireysel ve katılım sağlamak.
  • Denetimler sonucunda oluşan hususlara ve tespit edilen bulgulara istinaden bölüme yönelik tanımlanan aksiyonların zamanında çözümlenmesini sağlamak, denetim faaliyetlerine destek vermek ve uygun ortamı hazırlamak.
  • Kalite Yönetim Sistemi’nin şartlarını tanımak, uygulamak, iyileştirme faaliyeti önerileri sunmak ve bu çalışmalarda görev üstlenmek. 

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Mekanik Bakım Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Bakım Yöneticisi Mekanik Bakım Yöneticisi Maaşları Mekanik Bakım Yöneticisi Nasıl Olunur? Mekanik Bakım Yöneticisi Nedir? Mekanik Bakım Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin ilk soğuk haddeleme paslanmaz çelik üreticisi olan DAIYANG METAL’in 2007 yılında faaliyete başladığı üretim tesislerinde; TRINOX METAL ola

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

TRİNOX METAL SAN. VE TİC. A.Ş. ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİT

Detaylı Bilgi

Mekanik Bakım Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Bakım Yöneticisi Mekanik Bakım Yöneticisi Maaşları Mekanik Bakım Yöneticisi Nasıl Olunur? Mekanik Bakım Yöneticisi Nedir? Mekanik Bakım Yöneticisi İş İlanları