warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ön Büro Müdür Yardımcısı

Mola İstanbul

İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Silivri)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 25 yıl arası

Departman

Ön Büro

Ön Büro

Başvuru Sayısı

171 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

171 başvuru

Departman

Ön Büro

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi?

Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin

Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a yepyeni bir eğlence ve tatil konsepti sunuyoruz. Bünyemizdeki onlarca farklı iş koluyla hem öğrencileri iş hayatına hazırlıyor hem de kariyer değişikliği yapmak isteyen profesyonellere kapılarımızı aralıyoruz.

Konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden hizmet sektörüne dek birçok alanda deneyim kazanmak Mola’da mümkün. İş hayatına ilk adımlarını atan gençlerin yanı sıra, profesyonel hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak isteyen herkesi Mola’ya bekliyoruz.

Faaliyet gösterdiği alanlarda daima ilklere imza atan Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçen Mola, 120 bin metrekarelik devasa bir alanda 42 adet tematik mimariyle tasarlanan konaklama bloklarıyla misafirlerine İstanbul’da unutulmayacak bir tatil ve eğlence deneyimi sunuyor. Dünya mutfaklarından seçkilerin sunulduğu restoranlarından Spa merkezine, panayır alanından macera parkına kadar geniş bir yelpazede çeşitli mekanlara ev sahipliği yapan Mola’da gençler çalışırken eğlenecek, profesyoneller ise kariyerlerini Mola’nın gelecek vadeden iş modeli ve nezih çalışma ortamında sürdürmek isteyecek.

Fotoğraflı özgeçmişinizi bizimle paylaşın, bu ‘Mola’ işinize gelsin.


GÖREV VE SORUMLULUKLAR :

İş Amacı: Resepsiyon görevlilerinin Mola İstanbul’un tüm prosedür, kural ve standartlarına uymasını sağlamak.  Tüm personelin üst seviye konuk memnuniyeti hedefi ile çalışmasını sağlamak Mola İstanbul değerlerinin konuklara yansıtılması konusunda personele örnek olmak. Ön Büro operasyonlarının her zaman profesyonel bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Gerektiğinde resepsiyon görevlisi, resepsiyon vardiya lideri ve kasiyer görev ve sorumluluklarını üstlenmek.Ön büro çalışanlarının eğitimlerinde gerek iş başı ve gerek günlük ‘15 dakika eğitimlerinde’ öncü rol üstlenmek ve personel eğitim planlamalarına aktif olarak katılmak.  Ön Büro Müdürüne operasyonun her alanında destek olarak doğru ve sorunsuz yürüyen bir departman oluşturmak.

 ·        Ön büronun ve ayrıca diğer departmanlar ile ilişkilerin, verimli ve profesyonel bir şekilde yürütülmesini sağlamak.

·        Konuk hesaplarının kontrolünü düzgün yapmak, tüm konuklar için check-in ve check-out işlemlerinin sorunsuz yürümesini sağlamak ve bu işlemlerde Mola İstanbul standartlarının uygulanmasını sağlamak.

·        Karşılaşılabilecek tüm konuk istek ve sorunları ile ilgilenerek, Mola İstanbul tarafından oluşturulmuş kurallar ve standartlar rehberliğinde misafir ihtiyaçlarını karşılamak.

·        Ön büro’nun tüm fonksiyonlarında göreve hazır olmak. 

·        Tüm misafirlere zarif, içten ve profesyonel bir hizmet sunmak.

·        Tüm çalışma arkadaşlarının sorularını cevaplandırmak, oluşabilecek diğer sorunlarla ilgilenmek.

·        Yoğun zamanlarda ön büroda hazır bulunarak, tüm misafirlere etkin, verimli ve sorunsuz bir hizmet sunulduğundan emin olmak.

·        Ön büroda verimli ve olumlu bir çalışma ortamı yaratmak. Tüm çalışanlarla ve diğer departmanlarla iyi ilişkilere sahip olmak. 

·        Resepsiyonun hesap ve operasyonel işlemlerinde Mola İstanbul markasına uygunluk, doğruluk ve tutarlılığı sağlamak. Çalışanlara uygun zamanlarda tavsiyelerde bulunmak ve bilgilendirmek.

·        Tüm malzemelerin iyi muhafaza edilmesini ve korunmasını sağlamak.

·        Gerektiğinde gece vardiyasında çalışmak.

·        Sorunlu odaları düzenli olarak gözden geçirmek, amirini bilgilendirmek.

·        Haftalık çalışma programını ihtiyaca göre hazırlamak.

·        Kredi Limiti ve Ücret Kontrol raporlarını incelemek, oluşabilecek tüm sorunları çözmek için uygun bir şekilde harekete geçmek

·        Uyumlu bir ekip ortamı yaratmak; çalışanların misafir ilişkileri, teknik ve iletişim becerilerini geliştirebilmeleri için eğitmek.

·        Günlük operasyon ve misafirler konusunda güncel bilgiye sahip olmak.   

·        Mola İstanbul satış stratejisi, satış paketleri, promosyonları, indirimleri v.b gibi konularda iyi düzeyde bilgiye sahip olmak. Operasyon sırasında ve diğer departmanlarla olan iletişimlerde bu bilgileri doğru kullanmak.

·        Mola İstanbul ürünleri, odaları, değişik oda tipleri, hizmetleri, konforları v.b konularda derin bilgiye sahip olmak.

·        Yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve Mola İstanbul standartlarına uymak.

·        Elektra programını iyi derecede kullanabilmek

·        En az bir yabancı dil bilmek

·        Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilmek

 İyi düzeyde insan ilişkilerine sahip, düzgün bir diksiyonla iletişimi etkili biçimde kullanabilmelidir.

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Ön Büro Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ön Büro Müdür Yardımcısı Ön Büro Müdür Yardımcısı Maaşları Ön Büro Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Ön Büro Müdür Yardımcısı Nedir? Ön Büro Müdür Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi? Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a

Şirket Sayfasına Git

Ön Büro Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ön Büro Müdür Yardımcısı Ön Büro Müdür Yardımcısı Maaşları Ön Büro Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Ön Büro Müdür Yardımcısı Nedir? Ön Büro Müdür Yardımcısı İş İlanları