warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Saha Müdürü (Edremit-Akçay)

Mey İçki Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Balıkesir(Edremit)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

825 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

825 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mey Diageo olarak tutkumuz, yüksek performanslı, dünyanın en güvenilir ve en saygın şirketlerinden biri olmak! Bizi daha yaratıcı, yenilikçi ve heyecan verici bir çalışma yeri haline getiren, çeşitli karakterler, deneyimler ve perspektifler.

Her zaman her yerde çeşitliliği kutluyor, kapsayıcı kültürümüzle gurur duyuyoruz. Geniş ürün portföyümüz, ilham veren markalarımız, farklı coğrafyaların kültürel zenginliklerini yansıtan çalışanlarımız ile geçmişin mirasını geleceğe yenileyerek taşıyarak, her gün bir öncekinden daha iyiye ulaşmayı hedefliyoruz.

 

Kimi Arıyoruz?

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
  • Hızlı tüketim ürünleri sektöründe ve hızlı tüketim mamullerinde satış ve dağıtım konusunda en az 5 yıl deneyimli
  • Enerjisi yüksek, ikna kabiliyetine güvenen,
  • Aktif araç kullanan,
  • Edremit-Akçay'da ikamet edebilecek

 

Ne Bekliyoruz?

  • Şirket içi satış hedefleri: Sorumluluk alanı içerisinde tüm kanallarda bulunan perakende noktalarının, sorumlu elemanları vasıtasıyla öngörülen rut planına göre, düzenli ve disiplinli bir rut sistemi ile ziyaret edilip, sipariş alınarak; şirket içi satış, bulunabilirlik ve mix hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak.
  • Teslimat / Tahsilât: Sorumluluk alanı içindeki noktalarda elemanları tarafından siparişi alınan ürünlerin düzgün ve düzenli teslim edildiğini takip etmek, ürün bedellerinin ödenmesinde aksaklıklara sebebiyet veren noktalardaki tahsilât sürecini yöneterek alacakların zamanında ve düzenli tahsilâtını sağlamak.
  • Tanzim – Teşhir: Kendi yaptığı satış geliştirici çalışmalarla birlikte Elemanları vasıtası ile sorumluluk alanı içindeki noktalarda, diğer ürünler hakkında herhangi bir müdahalede bulunmaksızın Mey ürünlerinin standartlara uygun tanzim ve teşhirinin sağlanması ve bununla ilgili kalıcı ve geçici malzemelerin kullanılmasını sağlamak ve bunları kontrol etmek.
  • Kampanyalar, aktiviteler: Dönemsel olarak satış noktalarına yönelik kampanyaların verilen şirket içi plan ve hedeflere göre elemanları vasıtasıyla sorumluluk alanı içindeki noktalara anlatılması, ve uygulanması
  • Anlaşmalar: Şirket kriterleri çerçevesinde, sorumlu olduğu bölge içindeki noktalar ile anlaşma görüşmelerinin yapılması ve sonuçlandırılması.
  • Müşteri İlişkileri / Kalite: Şirket vizyonu çerçevesinde, kalite ve müşteri odaklı çalışmak, firmayı kendi kategorisinde en tercih edilen firma yapmak. Bayi ve Müşteri şikâyetlerini anında yönetime bildirip, çözümünü takip etmek. Satılan ürünlerin tarihi ve kalitesini kontrol edip doğru rotasyonunu sağlamak.
  • Yönetim, Raporlama, Öneriler: Sürekli kendi sorumluluk alanı içindeki bölgede sahada çalışarak elemanlarını yönetmek ve kontrol etmek, Kendi faaliyetlerini ve pazardaki gelişmeleri standart formatlarda düzenli olarak analiz etmek ve sahada tespit edilen eksikliklerin ve yaratıcı önerilerin yönetim ile paylaşılmasını sağlamak.
  • Yasal: Her durumda rekabet hukuku kuralları başta olmak üzere tüm yasal zorunluluklara, şirket kurallarına ve etik kurallara mutlaka uymak, aksi şekilde çalışanı veya piyasada gördüğü usulsüzlükleri anında yönetimine bildirmek.
  • Diğer: Her durumda şirketi temsil edebilecek düzenli, temiz ve tertipli görünümde olmak, müşteri, tüketici, elemanları ve iş arkadaşlar ile her zaman saygılı bir iletişim içinde bulunmak, üst amirlerinin verdiği görevleri aksatmadan zamanında yerine getirmek.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Saha Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Müdürü Saha Müdürü Maaşları Saha Müdürü Nasıl Olunur? Saha Müdürü Nedir? Saha Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

BE PART OF A CULTURE WHERE EVERYONE HAS THE OPPORTUNITY TO DEVELOP AND GROW Who We Are We are on a journey to reloading and renewing the sociali

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

Saha Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Müdürü Saha Müdürü Maaşları Saha Müdürü Nasıl Olunur? Saha Müdürü Nedir? Saha Müdürü İş İlanları