warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Danışmanı - Engelli (Aydın)

Mavi

Aydın

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1991 yılında İstanbul’da kurulan ve denim uzmanlığından aldığı güçle küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markasına dönüşen Mavi; Türkiye, ABD, Kanada, Almanya, Rusya ve Avustralya’nın aralarında bulunduğu 35 ülkede 440’ı Mavi shop olmak üzere yaklaşık 5.500 noktada müşterileriyle buluşuyor. 

Perfect Fit anlayışıyla müşterilerinin hayat tarzına, vücuduna ve kalite beklentisine mükemmel uyan jean’ler tasarlayan Mavi, 2019’da yaklaşık 9,7 milyon adet jean satışıyla dünya premium jean markaları arasında ilk sıralarda gösteriliyor. 

All Blue adını verdiği global stratejisini ‘‘kaliteyle sürdürülebilir büyüme” üzerine kuran şirket, insan, inovasyon, dinamizm ve doğadan güç alan değerleriyle markasını geleceğe taşıyor. Kalbi denim ile atan ve dünyanın en iyi, en inovatif jean’lerini geliştirmek için tutkuyla çalışan Mavi’nin sürdürülebilir büyümesinin ardındaki en temel değer ‘’kalite odaklılık’’. İnsana olan saygısı, inovasyon tutkusu, hep veriye ve verimliliğe dayalı iş yapış şekilleriyle Mavi yaptığı her işe kalitesini katıyor.

Denim pazarındaki öncülüğüyle dikkat çeken markanın iletişim stratejileri, urun geliştirme uzmanlığı ve müşteri verileriyle uyumlu olarak şekilleniyor. Dünya genelinde 4.086 çalışanı bulunan Mavi, birçok değerlendirme platformu tarafından en iyi işverenler arasında gösteriliyor.


Pozisyona başvuran adayda olması beklenen özellikler;

 
Mavi mağazalarında görevlendirilmek üzere;

  • Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az %40 engel derecesi olan,
  • Sorumluluk sahibi ve dikkatli,
  • Sözel ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muafiyet belgesi bulunan (erkek adaylar için)

 

Uygun niteliklere sahip adaylar  ile öncelikle telefon yoluyla irtibata geçilecek ve iş görüşmesine davet edileceklerdir.
Tüm başvurular gizli tutulacaktır.


“All Blue. Daha Mavi. Daha İyi. Hepimizin Mavi’si” stratejisiyle; insan odaklı Mavi kültüründen aldığımız güçle, çalışanlarımıza insan haklarını gözeten, çeşitlilik ve farklılıklara saygılı bir çalışma ortamı sunuyor, toplumsal cinsiyet eşitliğini destekliyoruz.Tüm işe alım süreçlerimizde fırsat eşitliği sağlıyor, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Politika' mıza uygun olarak, çalışanları yaşı, cinsiyeti, cinsel yönelimi, ırkı, rengi, dili, dini inancı, felsefi ve siyasi görüşü, etnik kökeni, ekonomik ve sağlık durumu, engeli, dış görünüşü, yaşam ve giyim tarzı ne olursa olsun yalnızca profesyonel kabiliyetlerine ve niteliklerine göre seçiyor, işe alıyor ve potansiyellerini ortaya çıkarmaya destek oluyoruz.
 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları

Hazır Giyim / Perakende

Hakkımızda

1991 yılında İstanbul’da kurulan ve denim uzmanlığından aldığı güçle küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markasına dönüşen Mavi; Türkiye,

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ(Aday Çalışan Başvuru Süreçlerine İlişkin)Değerli Aday Ç

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Giyim Yardımı.

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları