Director Of Food and Beverage

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul

İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Job Type

Full-Time

Position Level

High Level Manager

Department

Food & Beverage

Food & Beverage

Application Count

180 application

Job Type

Full-Time

Position Level

High Level Manager

Application Count

180 application

Department

Food & Beverage

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Grup 

Mandarin Oriental Hotel Group, dünyanın önde gelen destinasyonlarında bulunan en lüks oteller, tatil köyleri ve rezidanslardan bazılarının ödüllü sahibi ve işletmecisidir. 

Dünyanın en çok rağbet gören mülklerinden bazılarını yaratmasıyla giderek daha fazla tanınan Grup, 21. yüzyıl lüksünü oryantal cazibeyle birleştiriyor. Her şeyden önce Mandarin Oriental, farklı tasarımı ve güçlü mekan duygusuyla benzersiz oteller, zamanına ve mekanına uygun lüks oteller yaratmasıyla ünlüdür.

Otel

Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul, Mandarin Oriental Otel Grubu'nun Türkiye'deki ikinci oteli oldu. Otel, İstanbul'un Avrupa yakasında, lüks yerleşim bölgesi Kuruçeşme'de, eşsiz Boğaz'ın hemen yanında yer almaktadır.

İstanbul'un eşsiz güzellikteki konak ve saraylarından ilham alan sofistike tasarımı ve mimarisiyle lüksü yeniden tanımlayan otelimiz, Boğaz kıyısında, şehir merkezinde, yemyeşil ve cömert bahçeli iki açık havuzu, geniş yaşam alanlı 100 ferah oda ve süitiyle hizmet vermektedir. Türk ve dünya mutfaklarından zengin pazar kahvaltıları, modern Asya ve İtalyan mutfağının uluslararası temsilcisi Novikov Restaurant; İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan Olea & The Bar; Çin'in geleneksel Kanton mutfağına yenilikçi yorumuyla dünya çapında tanınan Hakkasan; ve leziz atıştırmalıklara ve çay saati ritüellerine ev sahipliği yapan Bosphorus Lounge. The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul, 3.500 metrekarelik The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul ile şehrin en kapsamlı sağlık, güzellik ve sağlıklı yaşam merkezidir.

Pozisyon Kapsamı

· Yiyecek ve İçecek Bölümü'nün tüm yönlerini yönetme sorumluluğunu üstlenmek.

· Yiyecek ve İçecek Bölümü bünyesindeki tüm günlük operasyonel faaliyetleri yönetmek.

· Yiyecek ve İçecek operasyonuna fonksiyonel yardım ve yönlendirme sağlamak.

 

Görev ve sorumlulukları 

  • Ziyafetler, dışarıda ikram etkinlikleri ve odada yemek servisi de dahil olmak üzere her Yiyecek ve İçecek mekanında kârlılığı, verimliliği ve yaratıcılığı sağlamak.
  • Yiyecek ve İçecek mekanlarının çeşitli yerel ve uluslararası medyada görünürlüğünü ve kapsamını artırmak için Satış ve Pazarlama ile ortaklık kurmak.
  • Gelir getirici fırsatları en üst düzeye çıkarmak amacıyla tüm Yiyecek ve İçecek mekanlarının menülerini, fiyatlarını ve promosyon etkinliklerini onaylamak.
  • Çeşitli hizmet kalitesi denetim raporlarını, misafir yorumlarını ve misafir olay raporlarını inceleyerek hizmet ve yiyecek-içecek kalitesinde iyileştirmeye açık alanları belirlemek ve aksiyon planları oluşturmak.
  • Ekip çalışması, coşku ve üretkenlik ortamını teşvik etmek için departmanlar arası proaktif, verimli ve etkili iletişimi ve çalışma uygulamalarını teşvik etmek
  • Mandarin Oriental, Bosphorus bakım ve görünüm standartlarının profesyonellik ve özen imajını yansıtacak şekilde uygulanmasını ve sürdürülmesini sağlamak.
  • Operasyonda yaratıcılığı teşvik etmek için mutfak sanatları, içecekler ve servis tarzındaki pazar trendlerine dikkat etmek.
  • Standartlar ve prosedürler kılavuzuna ve Efsanevi Kalite Deneyimine (LQE) uygun olarak varıştan ayrılışa kadar müşteri memnuniyetini sağlamak.
  • Tüm VIP'ler ve etkili müşterilerle tanışıp selamlamak ve tartışılan tüm ayrıntıların takip edildiğinden emin olmak.
  • Tüm Yiyecek & İçecek bölümünün bütçesini yönetmek, giderleri izlemek, kontrol etmek ve önemli miktarda maliyet aşımı olmamasını sağlamak.
  • Yiyecek ve içecek maliyetlerini analiz etmek, kontrol etmek ve finansal hedeflere ulaşmak ve finansal performansı doğru tahmin etmek.
  • Kaliteyi ve misafir deneyimini düşürmeden operasyonel maliyetleri sürekli gözden geçirmek ve kontrol etmek.
  • Mali performansı düzenli olarak gözden geçirmek için Finans ile yakın işbirliği içinde çalışmak.
  • İcra Komitesi ekibinin bir parçası olmak ve tesisin tamamıyla ilgili kararlarda ve projelerde tavsiye ve destek sağlamak.
  • Otel Müdürünün yönlendirdiği diğer makul talepleri yerine getirmek.


Dil gereksinimleri

Türkçe ve İngilizce zorunlu, Almanca tercih sebebidir.

Preferred Candidate

No experience preference
Bachelor’s(Graduate), Master’s(Student), Master’s(Graduate)

Yiyecek ve İçecek Direktörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yiyecek ve İçecek Direktörü Yiyecek ve İçecek Direktörü Maaşları Yiyecek ve İçecek Direktörü Nasıl Olunur? Yiyecek ve İçecek Direktörü Nedir? Yiyecek ve İçecek Direktörü İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Çalışan Adayı Aydınlatma MetniBu bilgilendirme, Astaş Gayrimen

Detaylı Bilgi

Yiyecek ve İçecek Direktörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yiyecek ve İçecek Direktörü Yiyecek ve İçecek Direktörü Maaşları Yiyecek ve İçecek Direktörü Nasıl Olunur? Yiyecek ve İçecek Direktörü Nedir? Yiyecek ve İçecek Direktörü İş İlanları