warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Metromall Avm Satış Danışmanı

FAST SPOR MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Ankara(Etimesgut)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Fast Spor’un ana franchise operasyonunu yürüttüğü dünyanın en büyük ana spor markalarından birinin Metromall AVM'de açılacak olan sezon Mağazası Satış Danışmanı pozisyonu.

  • Müşterilere etkin ve kaliteli hizmet sunma odaklı olarak, kişisel performans ekseninde sürekli olarak hedeflerin tutulması ve aşılmasını sağlamak. (Bu hedefler karlılık, satış, ana performans göstergeleri vb. olarak belirlenmektedir.)
  • Temsilciliğini yaptığımız markanın değerleri ve yüksek hizmet standartları gereğince, mağaza içerisinde, sürekli olarak yüksek standartlarda ve kaliteli müşteri servisi sağlamak.
  • İlgili pozisyonun gerektirebileceği tüm yerel ve global eğitim programlarına doğrudan katılmak, bu doğrultuda kişisel gelişimi sağlamak ve ilgili kazanımları mağazada uygulayarak etkin sonuçlar elde etmek
  • Kayıp/Zarar önleme eğitimlerine ve önleyici faaliyet programlarına katılmak, ilgili kazanımları mağazada uygulayarak etkin sonuçlar elde etmek
  • Mağaza içerisinde Kayıp/Zarar Önleme prosedürünün birebir uygulanmasından ve operasyonel uyumluluktan sorumlu olmak, gerekli durumları bağlı olduğu yöneticiye raporlamak
  • Bağlı bulunduğu yönetim ekibini, ürünlerle ilgili oluşabilecek farklı fırsatlar hakkında bilgilendirmek.
  • Gerekli görülen durumlarda yeni mağaza açılışlarına ve/veya kapanışlarına katılmak (seyahat gerektirebilir).
  • Kasa / POS sisteminin doğru bir şekilde çalışması ile kasadaki satış işlemlerinin prosedürlere uygun bir şekilde gerçekleştirilmesini ve mümkün olan durumlarda, tanımlanan indirimlerin gerçekleştirilmesini sağlamaktan sorumlu olmak.
  • Giriş ve çıkış yapan ürünlere yönelik işlemlerin gerçekleştirilmesinden ve sisteme işlenmesinden sorumlu olmak.
  • Bütün yerel ve global yönlendirmelere uygun olarak görsel düzenlemelerinin yerine getirilmesini sağlamanın yanı sıra Mağazanın görsel sunumunun, ilgili markanın standartlarını daima karşılamasını veya aşmasını sağlamak.
  • Mağazanın fiziksel durumunu, ilgili kılavuz ilkeler doğrultusunda korumak, temiz tutmak ve doğabilecek bakım/onarım ihtiyaçlarını, mağaza yönetimine zamanında bildirmek.
  • Tüm yerel ve global politikalara ve prosedürlere, talep edilen operasyonel yetkinliklere ve temel görev ve sorumluluklara harfiyen riayet etmek.
  • İlgili iş güvenliği ve sağlığı kriterlerine ve uygun bir çalışma ve alışveriş ortamı sağlamak için gerekli olan tüm şartlara harfiyen riayet etmek; riayet edilmemesi halinde, tüm olayları, yönetim ekibinin bir üyesine bildirmek/raporlamak.
  • Hafta sonları, akşamları, resmi tatiller de dahil olmak üzere, esnek çalışma saatleri içerisinde çalışmak (bu pozisyon fazla mesai gerektirebilecektir).
  • Müşteri hizmetine/yaklaşımına öncelik ve önem veren bir perakende ortamında (mümkünse spor/aktif giyim veya ayakkabı alanında), geçmiş performansta iyi sonuçların alındığı, minimum bir yıllık benzer tecrübe.
  • Satış hedeflerini gerçekleştirme ve aşma konusunda kendisini kanıtlamış (önceki işin de prim bazlı olması tercih edilir), yüksek kalitede müşteri hizmeti sağlama kabiliyeti, karmaşık sorunları çözüme kavuşturma kabiliyeti, etkili iletişim kurma kabiliyeti, büyük gruplara bilgi sağlayabilme yetisi

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Fast Spor Malzemeleri LTD. ŞTİ. birçok farklı yerli ve uluslararası kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapmış üç girişimci tarafından kurulmuştur. Fas

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları