warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Küçükçekmece)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Fakir, H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta kuruldu. “Fakir” markası Almanca’da aile anlamına gelen Familie ve kurucusunun soyadı Kicherer’in birleşmesinden doğdu.

Teknolojiyi evlere taşıma misyonuyla kurulan Fakir, kısa zamanda Almanya geneline yayılarak tüketicilerin tercih ettiği bir marka olmayı başardı. 1978 yılına kadar büyümesini Almanya genelinde sürdüren şirket, 1985 yılında alınan büyüme kararı ile birlikte Saruhan Şirketler Grubu güvencesi ile Türkiye pazarına girerek Türk tüketicisiyle buluştu. Kısa zamanda Türkiye’nin sevilen ve güvenilen markası olmayı başaran Fakir Hausgeräte, Türkiye pazarına girdiği günden beri sektörde öncü ve inovatif marka kimliğiyle tanınıyor.

Geniş ürün yelpazesi ve üstün Alman teknolojisi ile pazarın öncü markalarından biri haline gelen Fakir, globalleşme yolunda ilk adımını atarak Avrupa’ya yayılma kararı aldı. Bu büyüme kararı ile birlikte şirket ürünlerinin %20’si global olarak üretilmeye başladı ve yıllar içinde bu oran giderek arttı. Satışı Almanya dışına taşan ürünlerin bir süre sonra üretimi de Avrupa’ya kaydı. Globalleşme yolunda atılan bu ilk adım şirketin gelecekteki başarılarının da temelini oluşturdu. Marka, geniş dağıtım ağı ve tecrübeli satış kadrosu ile rekabetçi pazardaki yerini aldı. Bu büyümeyi takiben yüksek Ar-Ge gücü ve üretim kapasitesi sayesinde, ürün gamı da genişleyerek farklı ihtiyaçlara çözüm sunan ev gereçleri ve endüstriyel ürünler alanında hizmet vermeye devam etti.

Üstün Alman teknolojisine sahip Fakir, bugün dünyada 80 ülkede tüketicilerle buluşuyor. Girdiği tüm pazarlarda güvenilir, yüksek kaliteli ve inovatif ürünleriyle müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırarak, sektör liderliğini korumaya devam ediyor. Sayısı 20’ye ulaşan konsept Fakir Shoplar’ın yanı sıra, 7000’den fazla satış noktası ve online satış mağazasıyla tüm Türkiye’ye yayılan Fakir, güçlü teknik servis ağı ve plus servisleri sayesinde satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratıyor.

Türkiye pazarına girdiği ilk günden bu yana elektrikli süpürge kategorisinde lider olan Fakir’in ürün gamında bugün 350’nin üzerinde çeşit bulunuyor. Elektrikli süpürgeler, dik ve şarjlı süpürgeler, buharlı temizleyiciler, ütüler, mutfak grubu küçük ev aletleri, akıllı pişiriciler, sıcak içecek hazırlama gurubu ürünleri, kişisel bakım ürünleri, ısıtıcılar, vantilatörler, hava temizleyiciler, nem alma cihazları, nemlendirici cihazlar, elektrikli şofbenler markanın geniş ürün gamında yer alan ürünlerin başında geliyor.

Köklü geçmişinden aldığı güç ve öncülüğünün verdiği yenilikçilik anlayışı ile Fakir, kalite standardını sürekli yükselten ve tüketicilerine yüksek teknolojili ürünler sunan bir marka olma sorumluluğuyla hayatı kolaylaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Şirketimizde görevlendirilmek üzere “Satış Sorumlusu” arayışımız bulunmaktadır.



GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Lisans, Tercihen Yüksek Lisans bölümlerinden mezun
  • Satış alanında deneyim sahibi,
  • MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,
  • Askerlik görevini yapmış (erkek adaylar için),
  • Seyahat engeli olmayan,
  • B Sınıfı Ehliyet sahibi.



İŞ TANIMI

  • Yıllık satış hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunmak,
  • Satış hedeflerine ulaşılması için üst amirine öneriler sunmak,
  • Satışları arttırmak ve satış faaliyetlerini gerçekleştirmek,
  • Aylık ciro ve mamul bazında satış raporlarını oluşturmak ve üst amire raporlamak,
  • Sorumluluk alanındaki bayileri geliştirecek ve verimli çalışmalarını sağlayacak yöntemleri uygulamak. Aylık bölge seyahat planı oluşturarak, bölge/bayi ziyaretinde bulunmak,
  • Kendisine tebliğ edilen satış hedeflerine ulaşılmasını sağlamak,
  • Yeni mamul çeşitlerini piyasadaki emsalleri ile karşılaştırarak üst amirine bilgi vermek,
  • Kendisine tebliğ edilen mamullerin pazara giriş koşullarını (vade, fiyat vb.) uygulanmasını sağlamak,
  • Tüm satış kanallarının kredi riski ile ilgili durumları üst amirine raporlamak,
  • Şirket portföyüne yeni katılan bayilerin incelenmesi için Denetleme ve İstihbarat Sorumlusuna bildirmek,
  • Denetleme ve İstihbarat Sorumlusu’ndan gelen bayi değerlendirmesi sonucunda bayinin üst amiri onayı ile bayilik işlemlerini başlatmak,
  • Müşterilerden gelen ödemelerin satış vadelerine göre gerçekleştirilmesini sağlamak,
  • Üst amirinin onayı ile mamul siparişlerini değerlendirerek sevk işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak,
  • Şirket tarafından direkt yada bayi üzerinden son tüketici ile yapılan sözleşmelerin takibini yapmak,
  • Fuar tespit, katılım ve sonuçların takibini yapmak,
  • Firmanın verimliliğini en üst seviyede sağlayacak şekilde tasarruf tedbirlerini uygulamak.


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sorumlusu Satış Sorumlusu Maaşları Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sorumlusu Nedir? Satış Sorumlusu İş İlanları

Elektrikli Ev Aletleri / Dayanıklı Tüketim Ürünleri

Hakkımızda

Tam 84 yıldır dünyada ev temizliği ve hijyen denince akla gelen Fakir Hausgerate, H. Wilhelm Kircherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta ku

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Personel Adayı Aydınlatma Metni6698 sayılı Kişisel Verilerin Ko

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Bayram Yardımı.

Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sorumlusu Satış Sorumlusu Maaşları Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sorumlusu Nedir? Satış Sorumlusu İş İlanları