warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Sonrası Hizmetler Uzman Yardımcısı

Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

İstanbul(Avr.), Tekirdağ(Çorlu, Ergene)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

502 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

502 başvuru

Departman

Teknik Servis

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Saruhan Holding'in temeli, 1947 yılında Hakkı Saruhan’ın Rize’de açtığı mağaza ile atıldı. 1970 yılında Saruhan Ailesi’nin ikinci neslinin yeni bir vizyon geliştirerek İstanbul’da farklı alanlardaki girişimleri sayesinde daha kapsamlı bir yapı halini aldı.

Alçak ve yüksek gerilimli elektrik malzemeleri satışıyla başlayan ticaret;

• Elektrikli Ev Aletleri

• Endüstriyel Temizlik Makineleri

• Her türlü toz ve sıvı deterjanların ithalatıyla devam etti.

1985 yılına gelindiğinde, Saruhan Holding, Alman Fakir Hausgeräte ve Nilco markalarının Türkiye ve yakın coğrafyasının genel distribütörü oldu. Bu birliktelik bir süre sonra kurulacak ilk fabrikanın da zeminini oluşturdu.

1996 yılında Saruhan Holding, Çorlu’da kendine ait makine fabrikasını kurarak, Alman mühendislerle birlikte üretilen sanayi tipi temizlik makinelerini dünyaya ihraç etmeye başladı.

Şirket, 1999’da Çorlu’da yeni bir yatırım daha yaparak Saruhan Kimya Tesisleri’ni faaliyete geçirdi. Bu tesislerde hem yurt içinde satılmak hem de yurt dışına ihracat yapmak amacıyla yılda 25.000 ton deterjan ana hammaddesi Labsa, 55.000 ton toz deterjan, 60.000 ton sıvı deterjan üretimi gerçekleştirildi. Ürettiklerini satmak adına yurt içi ve yurt dışı distribütörlük ağlarını kurmasıyla birlikte dağıtım anlamında da güçlü bir isim halini aldı.

2007 yılına gelindiğinde, Almanya’da Saruhan Deutschland Holding kuruldu. Almanya merkezli faaliyetler geliştirmek adına kurulan firma ile Fakir Holding arasında kısa sürede stratejik ortaklık anlaşması yapıldı. Ardından hisse alımıyla tam ortaklık yapısına ulaşan Saruhan Holding, elektrikli ev aletlerinde 80 yıllık Alman teknolojisinin birikimine sahip Fakir ve Nilco’nun tüm “know-how”ıyla üretim yapan, dünya pazarlarına dağıtımını birlikte sürdüren sağlam bir beraberliğin de temelini attı.

Üretim alanında her geçen gün gelişen bir skalada faaliyet gösteren Saruhan Holding, inşaat alanındaki faaliyetlerini de büyük bir titizlikle yürütmektedir. Fabrika, plaza, konut gibi uzmanlık gerektiren çeşitli projelere imza atan Saruhan Holding, Etiler’de hayata geçirilen ve büyük prestij sağlayan Ulus Savoy konutları, Halkalı’da inşaası tamamlanan ve satışı devam eden 520 konutluk Avrupa Konutları Atakent 4 projesi ve devam eden Güneşli Saruhan Plaza projeleriyle inşaat sektöründe de sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir.

Saruhan Holding ülkesinden kazandığını ülkesine kazandırma ve ülkesiyle paylaşma misyonu ile hareket eden, dün ithal ettiğini bugün üretip ihraç eden, uluslararası rekabette kaliteyi ön planda tutan ürünler geliştiren, ürünleri kalite odaklı hizmetle ulaştıran, yatırımlarında insan ve çevreyi odağına alan etik değerleriyle büyümeye devam ediyor.

Uluslararası rekabette markalarının yanı sıra aldığı çevre, tüketici, tasarım ve inovasyon ödülleriyle Türk insanını gururlandıran Saruhan Holding Türkiye’nin önemli bir değeri konumundadır.

Saruhan Holding'in bugüne kadar ortaya koyduğu performans ve başarı, bundan sonrası için de ne kadar büyük bir sorumluluk taşıyacağının göstergesidir.

SARUHAN HOLDİNG, 1947’den Geleceğe...

1933 yılında Almanya Stuttgart’ta kurulan Fakir Hausgeräte, sektörde öncü ve inovatif marka kimliğiyle tanınmaktadır. Fakir Hausgeräte geniş ürün yelpazesi ve üstün Alman teknolojisi ile pazarın öncü markaları arasındadır. 

Şirketimizde görevlendirilmek üzere Satış Sonrası Hizmetler Uzman Yardımcısı aramaktayız. 


GENEL NİTELİKLER

Teknik Meslek Lisesi veya Üniversitelerin Teknik Ön Lisans bölümlerinden mezun.

Satış Sonrası Hizmetler departmanlarında veya yetkili servislerde çalışmış.

Küçük ev aletleri onarımı konusunda bilgi ve onarım tecrübesine sahip. 

Öğretme ve sunum yapma yeteneğine sahip ve Office (Word, Excel, Powerpoint) programlarını kullanabilen.

Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın ve müşteri odaklı.

B sınıfı ehliyete sahip ve seyahat engeli bulunmayan.

Diksiyonu düzgün, Analitik düşünme yeteneği gelişmiş.

Karar alma ve uygulama kabiliyetine sahip.

İstanbul (Avrupa Yakası),Tekirdağ Çorlu, Ergene, Çerkezköy veya Kapaklı bölgesinde ikamet eden veya edebilecek olan.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış                                                                                                                                                                                                                        

  

İŞ TANIMI

Yetkili servisler tarafından SAP portal ve Müşteri bilgileri kayıtlarında yer alan ürün değişimlerinin onay sürecinin yürütülmesi konusunda bilgi sahibi.

Tüketici & Yetkili Servis & Yedek Parça Tedarik ve Depo birimleri ile ilgili görüşmelerin sağlanarak kayıt onaylarının verilmesi süreçlerine hakim.

Ürün değişimlerine yönelik maliyetlerin azaltılması için gerekli aksiyonların belirlenerek yöneticisine raporlanmasının sağlanması konusunda tecrübeli.

Müşteri şikayetlerinin takibi ve sonuçlandırılması yol haritasında aksiyon alabilen.

Aday Kriterleri

1 - 3 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Elektrikli Ev Aletleri / Dayanıklı Tüketim Ürünleri

Hakkımızda

Tam 84 yıldır dünyada ev temizliği ve hijyen denince akla gelen Fakir Hausgerate, H. Wilhelm Kircherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta ku

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Personel Adayı Aydınlatma Metni6698 sayılı Kişisel Verilerin Ko

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Bayram Yardımı.