warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Data Engineer

DFDS DENİZCİLİK

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Information Technology

Information Technology

Application Count

198 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

198 application

Department

Information Technology

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Veri Mühendisi

Avrupa ve ötesindeki topluluklara hizmet veren kritik altyapının değerli bir parçası olmak ister misiniz? Öyleyse, Veri Mühendisi olarak ekibimizin en yeni üyesi olabilirsiniz.


Rol hakkında

Rol hareketinin bir parçası olun ve üzerinize düşeni yapın.

Veri ve Analitik alanında bir Veri Mühendisi olarak, DFDS'deki birçok heyecan verici iş alanında hem tanımlayıcı hem de tahmine dayalı analitiği kullanarak uçtan uca yenilikçi veri ürünleri oluşturan çevik bir ekibin parçası olacaksınız. AB genelinde birçok milletten ve lokasyondan oluşan uluslararası bir ekibin parçası olmaya geldiniz.

Biz, doğru beceriye ve zihniyete sahip olduğunuz, çözümlerin inşa edilmesinde yüksek düzeyde etkiye sahip olabileceğiniz, gelişen bir ekibiz. Analitik kurulumumuzu modernize ediyoruz; bu nedenle, geleneksel DWH ve ETL teknolojilerini kullanarak veri altyapısı tasarlama ve geliştirmede hayati bir rol oynayacak, ancak olay akışı ve sunucusuz bulut tabanlı bir kuruluma doğru ilerleyeceksiniz.

Veri ve Analitik alanında bir Veri Mühendisi olarak, öncelikle diğer veri mühendisleri, arka uç geliştiriciler, veri bilimcileri ve ürün sahipleri ile birlikte farklı iş girişimlerini destekleyen veri boru hatları (hem merkezi hem de merkezi olmayan) oluşturmaktan sorumlu olacaksınız. Analitik amaçlar için çeşitli kaynaklardan verileri tanımlama, toplama ve entegre etmekten sağlam ve ölçeklenebilir etki alanı tabanlı veri ürünleri (şirket içi ve bulut) oluşturmaya kadar her şey.

Veri çözümlerimizin ve platformumuzu benimsemeyi ve sürekli geliştirmeyi desteklemek için değişiklik yönetimi girişimlerine katılmanız da gerekecektir.

 

Gerekli Temel Beceriler ve Yeterlilikler:

  • Veri modelleme, geliştirme ardışık düzenleri, veri yoğun uygulamalar ve veri gölleri/ambarlama konularında bilgi
  • Veri ürünlerinin aşamalı olarak nasıl oluşturulacağını ve çeşitli kaynaklardan (şirket içi ve bulut) büyük ve karmaşık veri kümelerinin nasıl yönetileceğini anlama
  • Microsoft platformu (MS SQL Server, SSIS) ile çözüm geliştirme deneyimi. Kafka, Kubernetes ve/veya Airflow ile aynı bulut altyapıları (AWS/GCP) hakkında bilgi sahibi olmak avantajlıdır
  • Mükemmel SQL becerileri. Python ve/veya C# bilmek güzel
  • Hem bağımsız olarak hem de bir ekibin parçası olarak birden fazla görev üzerinde çalışabilme becerisi. Çevik bir ortamda çalışma tercihi
  • Yeni teknolojilere ve alanlara merak, sürekli öğrenen olma ve en iyi çözümleri bularak kendi gelişimine katkıda bulunma isteği


En güçlü ekiplerin çeşitlilik ve kapsayıcılık üzerine kurulduğunu düşünüyoruz. Zıt görüşler, çeşitli beceriler ve güçlü karakterler hepimizin içindeki en iyiyi ortaya çıkarır. Siz de bu zihniyete sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, sizi bizimle tanışmaya davet ediyoruz.

 

Bu pozisyon için ideal kişi aşağıdaki niteliklere sahip olacaktır:

  • Bilgisayar Bilimi/Mühendisliği, Bilişim veya ilgili bir disiplinde Yüksek Lisans Derecesi
  • İç paydaşları net bir şekilde anlama ve onlarla iletişim kurma becerisi
  • Akıcı bir şekilde İngilizce konuşun ve yazın

 

DFDS'da çalışıyor


Harekete katılın ve bizimle birlikte büyüyün.


Bizimle birlikteyken, kendinizi geliştirmenizi ve yolunuza devam etmenizi istiyoruz. Yeni beceriler ve bakış açıları kazanmak için kendinize meydan okumanızı teşvik edeceğiz.


  • En son teknolojilerle ve olay akışı ve sunucusuz bulut tabanlı bir kurulumla çalışıyoruz.
  • Yepyeni ofis katı/alanı.
  • DFDS'deki çalışma ortamı, iş-yaşam dengesini korumaya odaklanır
  • Rekabetçi maaş, özel sağlık sigortası ve emeklilik.
  • İş görevlerinizin bir parçası olarak yılda birçok kez Danimarka'ya veya Avrupa'nın diğer yerlerine seyahat etmeyi umabilirsiniz.
  • Meslektaşlarla sosyalleşmek için pek çok fırsat


Eşleştik mi? O zaman ne bekliyorsun? Şimdi Uygula.

 

Kişiliğinizin, becerilerinizin, deneyiminizin ve hırsınızın bu rolle eşleştiğini düşünüyorsanız, sizden haber almak isteriz. Potansiyel adaylarla sürekli olarak görüşmeye istekli olduğumuzdan, özgeçmişinizi mümkün olan en kısa sürede bize gönderin.

Bilmeniz gereken bir şey var mı, burada ele almadık, 

 

Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz. ??

Preferred Candidate

No experience preference
Bachelor’s(Graduate)
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)

Veri Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Mühendisi Veri Mühendisi Maaşları Veri Mühendisi Nasıl Olunur? Veri Mühendisi Nedir? Veri Mühendisi İş İlanları

Transportation / Marine

Veri Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Mühendisi Veri Mühendisi Maaşları Veri Mühendisi Nasıl Olunur? Veri Mühendisi Nedir? Veri Mühendisi İş İlanları