warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Nederlands Sprekende Call Agents

M Plus

İstanbul(Avr.)(Şişli)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

501 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

501 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Over Mplus Türkiye

Mplus Türkiye, één van de grootste onafhankelijke externe dienstverleners in Turkije, werd oorspronkelijk opgericht in Istanbul in het jaar 2000 onder de naam CMC Turkey.
In januari 2020 werd het de grootste dochteronderneming van Mplus, de snelst groeiende groep bedrijven voor BPO, Technologie en Advies in Europa. Ons bedrijf heeft het belang om samen met de 23 jarige ervaring van CMC Turkey en de wereldwijde ervaring van de groep om alle belanghebbenden een klantbeleving te bieden die voorbij de tijd gaat.

Mplus Türkiye geeft leiding aan de transformatie van BPO naar BPTO en biedt dagelijks groeiende, innovatieve geïntegreerde oplossingen voor 360° multichannel communicatie en een op de mens gerichte klantbeleving aan wereldwijde klanten uit verschillende sectoren zoals bankieren, financiën, logistiek, telecommunicatie, consumentenelektronica, energie, automotive, e-commerce en meer. Daarnaast biedt het holistische adviesdiensten die succesvolle bedrijfstransformaties mogelijk maken.

Met meer dan 14.500 medewerkers die diensten verlenen in 33 talen op 62 locaties in Turkije en Europa, bedient Mplus Group meer dan 300 organisaties uit meer dan 57 landen. In het Turkse team van Mplus zijn meer dan 8.000 medewerkers actief die ondersteuning bieden voor klantenervaring en klantcommunicatie in meer dan 10 talen in meer dan 100 projecten.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in İstanbul en vanuit onze kantoren in Bayburt, İzmir, Malatya, Rize, Şanlıurfa en Van verhogen we de productiviteit van onze zakelijke partners in meer dan 100 projecten met ondersteuning in meer dan 10 talen. Mplus ondersteunt de voortdurende groei van zijn team in overeenstemming met de behoeften van de tijd met trainingen die worden gegeven door Mplus Academy.

Mplus ontwikkelt met zijn eigen R&D-centrum, oplossingen op maat voor de behoeften van zijn klanten met CRM- en op kunstmatige intelligentie gebaseerde robotische procesautomatisering (RPA) toepassingen, ondersteund door 24/7 technische ondersteuning.
Mplus exporteert ook technologische oplossingen van Turkije naar Europa.

Als lid van de Call Centers Association heeft Mplus Türkiye zich tot primaire doel gesteld om de callcentersector met digitale transformatie naar de toekomst te brengen.

Vereisten:

  • Beheersing van de Nederlandse taal op zeer goed niveau
  • Minimaal de middelbare school afgerond (voor mensen die zijn afgestudeerd aan een buitenlandse universiteit is een diploma waardering vereist)
  • Spreekt vloeiend en zonder accent
  • Werkt klant- en dienstgericht
  • Werkt goed in teamverband,
  • Goede overtuigingskracht
  • Verantwoordelijk, neemt het initiatief
  • Goede people skills
  • Kan met een computer overweg
  • Voltooide dienstplicht voor mannelijke kandidaten of uitstel van 2 jaar



Takenomschrijving:

  • Beantwoorden van vragen van klanten die het callcenter bellen en voorzien in hun behoeften aan de hand van een belscript om zo de klanttevredenheid te waarborgen
  • Zo nodig binnen de kortste termijn klanten terug te bellen en te informeren wanneer hun problemen zijn opgelost of hun verzoeken zijn ingewilligd, deze processen op te volgen en te finaliseren,
  • De verkoop van producten/diensten en de voortzetting van aftersales diensten op een kwalitatieve wijze
  • Constante bijscholing over producten/diensten om up to date te blijven en de klanten te woord te kunnen staan en de nodige bronnen te gebruiken in dit kader (efficiënt gebruik van de website, cursus documenten etc.)
  • Deelname aan product en online cursussen om de klanten op de juiste wijze te informeren
  • Actie ondernemen naar aanleiding van opmerkingen van de teamleider en managers
  • De nodig inzet te tonen om de project specifieke KPI targets te behalen
  • Beheersing van de programma’s die tijdens het project worden gebruikt en een juist gebruik van deze programma’s

 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Flemenkçe(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nedir? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Çağrı Merkezi Hizmetleri / Danışmanlık

Hakkımızda

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan CMC Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’da

Şirket Sayfasına Git

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nedir? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanları