warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Temizlik Görevlisi

CCN Holding

Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

906 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

906 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Görev Yetki ve Sorumluluklar;

·     İşe başlandığında alması gerekli tüm eğitimlerin alınması (Oryantasyon Eğitimi, Hasta Taşıma Eğitimi, Etkili İletişim Yöntemleri Eğitimi, Form Kullanımı, Poliklinik İşleyiş Süreçleri, Hasta Hizmetleri Görev Tanımları, Hasta Hakları ve Sorumlulukları, Tıbbi Terminoloji, Bilgi Güvenliği ve Hasta Mahremiyeti, SKS Prosedür ve Talimat Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri, EKK tarafından verilecek eğitimler)

·     Vizyon, Misyon ve Kalite Politikası doğrultusunda temizlik hizmetlerinin en üst kalite de gerçekleşmesini sağlayacak altyapı, süreç ve sonuç odaklı yönetimsel tedbirleri alarak temizlik hizmetlerini sunmak.

·     Temizlik hizmetlerinin düzenli yürümesini sağlamak amacıyla diğer disiplinlerle iletişim halinde olmak.

·     Entegre Yönetim Sistemi ve Sağlık Bakanlığı Kalite Standartları kapsamında hazırlanan diğer dokümanlarda ve genel görev tanımında belirtilen görevleri yerine getirmek.

·     Çalışmalarını yasal mevzuat ve EYS Politikaları’ nın (Çevre, İSG, Kalite vb.) belirlediği şartlar çerçevesinde gerçekleştirmek

·     Görevlerini işin talimatlarına göre ve belirlenen standartlarda yerine getirmek.

·     Entegre Yönetim Sistemi kapsamında hazırlanan dokümantasyonda belirlenmiş sorumluluklarını yerine getirmek.

·     Görev aldığı projede kullanılan ekipmanları ve demirbaşları kullanım talimatlarına göre kullanmak ve depolanmasını sağlamak.

·     Temizliğe ait kayıt yapılan formları, gün sonunda bir üst amirine iletmek.

·     Merkezi Yardım Masası'ndan gelen bildirimlere göre aksiyonun performans kriterlerinde belirtilen sürelerde yapmak.

·     Sağlık çalışanının talebi doğrultusunda, acil durumlarda hizmetin kesintiye uğramaması için, taşıma ve oda destek personelinin olmadığı zamanlarda klinik içi malzeme, cihaz tıbbi sarf ilaç vb. malzemelerin transferini sağlamak.

·     İşyerindeki makine, cihaz, araç-gereç, tehlikeli madde, taşıma ekipmanı ve diğer araçları ve güvenlik donanımlarını kurallara uygun şekilde kullanmak, keyfi olarak çıkarmamak ve/veya değiştirmemek.

·     Kendisine sağlanan kişisel koruyucu donanımı kurallara uygun olarak kullanmak ve korumak.

·     Özellikli alan temizliklerinde talimatlara uygun olarak temizlik yapar ve talimatlarda belirtilen KKD (Kişisel Koruyucu Donanım) kullanır.

·     İşyerindeki makine, cihaz, araç-gereçlerde ve/veya tesis içerisinde sağlık ve güvenlik yönünden ciddi ve/veya olası yakın bir tehlike ile karşılaştığında ve koruma tedbirlerinde bir eksiklik gördüğünde, amirine, İSG- Sorumlularına ve Çalışan Temsilcilerine derhal haber vermek.

·     Kendi görev alanında, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için İSG Sorumluları ve Çalışan Temsilcisi ile işbirliği yapmak.

·     Çevre yönetim sistemi kapsamında; doğal kaynak yönetimi ve atık yönetimi kurallarına uymak, çevre kazası ve/veya çevre koruma tedbirlerinde bir eksiklik gördüğünde, amirine ve İSG sorumlularına derhal haber vermek.

·     Güler yüzlü, nazik, güven verici, diksiyonu düzgün, prezentabl, doğru iletişim becerilerine ve kriz yönetimi yeteneğine sahip, yüksek derecede kilit kullanıcı memnuniyeti odaklı.bir şekilde hizmet vermek.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Temizlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Temizlik Görevlisi Temizlik Görevlisi Maaşları Temizlik Görevlisi Nasıl Olunur? Temizlik Görevlisi Nedir? Temizlik Görevlisi İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİKariyer.net üyeliğiniz kapsamında sistemde olu

Detaylı Bilgi

Temizlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Temizlik Görevlisi Temizlik Görevlisi Maaşları Temizlik Görevlisi Nasıl Olunur? Temizlik Görevlisi Nedir? Temizlik Görevlisi İş İlanları