warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Hukuk ve Mevzuat Müdür Yardımcısı

Burgan Bank Türkiye

İstanbul(Avr.)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

915 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

915 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

KIPCO Grubu'nun (Kuwait Projects Company) bir iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank Grubu, MENAT (Orta Doğu&Kuzey Afrika, Türkiye) bölgesinin en büyük şube ağına sahip bankalarından biridir. Özellikle kurumsal müşterilere, finansal kurumlara ve özel bankacılığa odaklanmış olup bireysel ve özel bankacılık alanlarında büyüyen bir markadır.

2013 yılından bu yana Burgan Bank Türkiye olarak sürekli değişen ve gelişen dünyanın dinamik yapısına hızla ayak uyduruyor, yenilikleri fırsata dönüştürüyoruz. Her zaman güvene dayalı, samimi ve sürdürülebilir ilişkiler kurarak tecrübeleri ve uzmanlıklarıyla birbirini besleyen ‘biz olmak, dinamizm ve kazanmak’ değerleri doğrultusunda uyum içinde çalışan bir kurumuz.

Hedefe ulaşırken tüm ekip arkadaşlarımızın çabasını ve performansını güçlendirmek için çalışan mutluluğunu benimsiyoruz. Ailemizin her üyesine daha ilk günden itibaren “Burgan seninle” mesajını veriyor; kariyer, gelişim, gelecek ve yaşam yolculuğunda her türlü eğitim, seminer ve uygulamalarla Burganlılara destek oluyoruz.

Burgan Bank A.Ş. iştiraki olan Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ deİç Kontrol ve Uyum Bölümü’nde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip Hukuk ve Mevzuat Müdür Yardımcısı arıyoruz.

Genel Nitelikler

  • 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin tercihen Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler ve Sosyal Bilimler Fakültelerinden ya da denkliği yetkili makamlardan onaylanmış yurt dışındaki üniversitelerin eşdeğer bölümlerinden mezun veya farklı bölümlerden mezun olmakla birlikte bu konularda yüksek lisans yapmışsan,
  • Bankaların veya tercihen Aracı Kurumların Hukuk Müşavirliği veya İç Kontrol/ İç Denetim/ Mevzuat Uyum Bölümleri’nde en az 5 yıl görev yapmış olmak veya Aracı Kurumlara SPK danışmanlık hizmeti veren Hukuk Bürolarında deneyimin bulunuyorsa,
  • Tercihen SPK (Düzey 3 ve Kurumsal Yönetim) lisanslarına sahipsen,
  • Tercihen yabancı/yurtdışı Sermaye Piyasaları mevzuatı kapsamında bilgi sahibi isen,
  • MS Office programlarına hakimsen,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahisen,

Ailemize katılmaya ne dersin?

Beklenen Yetkinlikler

  • Analitik düşünce yeteneğine sahip,
  • Planlı ve ekip çalışmalarında etkin, sorumluluk sahibi,
  • Yoğun iş ortamında, dikkatli ve özenli çalışmaya yatkın,
  • Profesyonel tutum ve temsil becerisine sahip,
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş,
  • İş takibi ve sunum becerileri yüksek,
  

İş Tanımı

  • Sermaye piyasası faaliyetlerine ilişkin yurt içi ve şirketin faaliyetlerini ilgilendirdiği ölçüde genel hatlarıyla yurtdışı mevzuatı takip etmek.
  • Şirketin ve Şubelerinin ihtiyaç duyduğu tüm mevzuat desteğini sağlamak, her türlü Sermaye Piyasaları mevzuatını ve Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeleri takip ederek değişiklikleri ilgililere bildirmek, iletilen soru ya da danışmanlık taleplerini mevzuat açısından incelemek ve görüş vermek.
  • Sermaye Piyasası mevzuatında meydana gelecek değişiklikler sonrasında Şirket dokümanlarının hukuk ve mevzuat hükümleri kapsamında güncel tutulmasını sağlamak için ilgili şirket içi süreçleri takip ve koordine etmek.
  • Yeni ürün ve hizmet çalışmalarını hukuk ve mevzuat açısından inceleyerek ilgili bölümleri mevzuat hükümleri konusunda bilgilendirmek, iş akışlarının düzenlenmesini sağlamak için gerekli aksiyonları almak.
  • Bölümün raporlama ve kontrol faaliyetlerine destek olmak.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Hukuk Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hukuk Uzmanı Hukuk Uzmanı Maaşları Hukuk Uzmanı Nasıl Olunur? Hukuk Uzmanı Nedir? Hukuk Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

KIPCO Grubu'nun (Kuwait Projects Company ) bir iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank, özellikle kurumsal müşterilere ve finansal kurumlara

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvurunuz nedeni ile paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunmas

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kaza Sigortası, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Hukuk Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hukuk Uzmanı Hukuk Uzmanı Maaşları Hukuk Uzmanı Nasıl Olunur? Hukuk Uzmanı Nedir? Hukuk Uzmanı İş İlanları