warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Merchandiser Uzmanı

Beymen Group

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Tedarik Yönetimi

Tedarik Yönetimi

Başvuru Sayısı

658 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

658 başvuru

Departman

Tedarik Yönetimi

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye ve dünya lüks moda sahnesinin önemli oyuncularından Beymen ve Türkiye’nin öncü markaları Network ve Divarese, 2019 yılında Beymen Group olarak yatırım fonu Mayhoola’nın bünyesine katıldı. Mayhoola’nın 2015’ten bu yana gerçekleştirdiği yatırımların devamı olarak bu adım, Türkiye lüks perakende ve moda sektöründe bugüne kadar yapılan en büyük yabancı yatırım olma özelliği taşımaktadır. Mayhoola yatırım fonu portföyünde Beymen Group’un yanı sıra Valentino, Balmain ve Pal Zileri gibi dünyanın önde gelen markaları da yer almaktadır.

Kendini her geçen gün yenileyerek ve zamanın ruhunu elden bırakmadan geleceğe doğru ilerleme sloganını benimseyen Beymen Grup, 900’ü aşkın markayı bir arada sunan Beymen mağazaları, dünyaca ünlü markaların butikleri, Beymen Club, Network ve Divarese mağazaları, e-ticaret ve mobil uygulamaları ile herkesi modanın ilham veren dünyasına davet etmektedir

Benimsediği ilkeleri, değerleri ve sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumda fark yaratan Beymen Grup; Yaratıcı, işini tutku ile yapan, cesur, sürekli öğrenen ve müşteri mutluluğunu ilke edinmiş olan ailemize, Merhandiser Uzmanı aranıyor!

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Ürün yönetiminin sistemsel takibi konusunda minimum 3 yıl deneyimli,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip,
  • Sonuç odaklı,sözlü ve yazılı iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanan,
  • Araştırma yöntemleri hakkında bilgi sahibi,
  • Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş.


İş Tanımı

  • Bir önceki ilgili sezon analizlerinin belirlenen kriterler doğrultusunda yapılması ve raporlanması konusuna sistemsel katkıda bulunmak.
  • İlgili sezon ürünleriyle ilgili olarak bir önceki ilgili sezonun datalarını doğru analiz etmek ve ihtiyaç duyulan sistemsel verileri doğru değerlendirip raporlamak.
  • Tasarımcılardan alınan koleksiyon dosyalarının eksiksiz sistemsel tanımlamalarının yapılmasının kontrolünü yapmak.
  • Piyasa koşulları ve rakip firmaların pozisyonlarını dikkate alınarak oluşturulan ürün politikalarının doğru oluşturulması aşamasındaki tüm sistemsel süreçlerin yürütülmesi.
  • İlgili birimlerle (satış, tedarik, tasarım) koordinasyon sağlamak , ürün çeşitliliği ile ilgili koşulların oluşturulmasına verilerin sisteme doğru ve tam girilmesini sağlayarak katkıda bulunmak.
  • Numuneler oluştuktan sonra, rayting sürecininde sistemsel süreçlerin yapılması,
  • Üretilmesine karar verilen ürünlerin, tüm fit süeçlerindeki sistemsel ve operasyonel işleri yapmak.
  • Koleksiyon dosyalarının hazırlanıp, sisteme eksiksiz girişinin yapmak ve sonrasında, tedarik departmanına sistemdeki verileri eksiksiz teslim etmek.
  • İlgili sezon bütçesi dahilinde ürünlerin adet, fiyat, termin ve  PSF çalışmaların yapılması sürecindeki operasyonel ve sistemsel süreçleri yapmak,
  • Bütçe dahilinde ürünlerle ilgili her türlü ihtiyaç duyulabilecek materyalin satınalma sürecinin başlaması için tedarik departmanının kullanması amacıyla bilgilerin sisteme eksiksiz girilmesi.
  • Ürün ve koleksiyon hedeflerini gerçekleştirmek için gerekli çalışmaların yapılmasını operasyonelve sistemsel olarak gerçekleştirmek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Merchandiser pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Merchandiser Merchandiser Maaşları Merchandiser Nasıl Olunur? Merchandiser Nedir? Merchandiser İş İlanları
Hakkımızda

1969 yılında hazır giyim sektörüne adım atan ve 1971 yılında ilk mağazasını açan Beymen Mağazacılık A.Ş. Türkiye perakende sektörünü lüks kavramı ile

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. Çalışan Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin A

Detaylı Bilgi

Merchandiser pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Merchandiser Merchandiser Maaşları Merchandiser Nasıl Olunur? Merchandiser Nedir? Merchandiser İş İlanları