warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İş Güvenliği Uzmanı

ASAŞ ALÜMİNYUM SAN.VE TİC.A.Ş.

Sakarya

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği

Başvuru Sayısı

819 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

819 başvuru

Departman

İş Sağlığı ve Güvenliği

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1990 yılında Gebze’de kurulan ASAŞ; Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 3000’den fazla çalışanı ve 90’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer almaktadır. Kurulduğu 1990 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de 54. sırada yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ; yenilikçi ürünleri, teknolojisi, sektörün bakanlık onaylı ilk Ar-Ge Merkezi ve sunduğu hizmetlerle bulunduğu her sektöre çözüm üretmekte ve değer katmaktadır.

ASAŞ; Akyazı ve Karapürçek yerleşkesinde, 300.000 m²’si kapalı, toplam 923.000 m²’lik alana kurulu Alüminyum Profil, Kompozit Panel, Alüminyum Yassı Mamul, PVC Profil ve Panjur üretim tesislerinde müşterilerine hizmet vermektedir.


Sakarya / Akyazı Fabrikamızda, İnsan Kaynakları ve SEÇ organizasyonu bünyesinde görevlendirilmek üzere "İş Güvenliği Uzmanı" olarak çalışacak takım arkadaşı aramaktayız.

Adaylarından beklenen kriterler aşağıdaki gibidir:

  • Üniversitelerin Elektrik, Makine, Çevre ve Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • İş Sağlığı ve Güvenliği yasal mevzuatlarına hakim,
  • İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamalarında minimum 1-3 yıl deneyimli ve tercihen metal sektöründe deneyim sahibi,
  • Tercihen NEBOSH / IOSH ve OSHA sertifikalarına sahip,
  • ISO 45001 yönetim sistemi uygulamalarına hakim,
  • ISO 45001 iç tetkikçi sertifikasına sahip,
  • Problem çözme yeteneğine sahip ve sonuç odaklı,
  • İş takibi, dokümantasyon, raporlama ve arşivleme becerilerine sahip,
  • İş disiplini kurallarına uygun çalışabilecek ve ekip çalışmasına yatkın,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, hızlı ve doğru karar verme yetisine sahip,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Tercihen B veya C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesine sahip,
  • B sınıfı ehliyet sahibi, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli bulunmayan adayların başvurularını bekliyoruz.

İş Tanımı

  • Aynı kampüs içerisindeki fabrikaların ve merkez ofis süreçlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gerekliliklerinin sağlanması adına iletişimi yürütmek ve gerekli kayıtların tutulmasını sağlamak.
  • Fabrika sahasında rutin saha kontrollerinin yapılmasını sağlamak
  • Güvensiz durum ve hareketlerin raporlanması, güvensiz hareket ve durumlara yerinde müdahale ederek uygunsuzlukların giderilmesi adına rehberlik yaparak İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa istinaden çıkarılmış olan yönetmeliklerin takibi ve fabrika sahalarında uygulamalarını yakından izleyecek ve süreçlerin yönetimini sağlamak.
  • Kampüs içerisindeki fabrikalar, merkez ofis ve ilgili destek birimleri ile toplantılara katılım göstererek SEÇ konularının takibini sağlayarak ilgili birim yöneticisine raporlama yapılmasını sağlamak.

ASAŞ’ta çeşitliliği ve farklılıkları kucaklamaya dayalı bir kurum kültürü benimsiyoruz. Kurum olarak cinsiyet eşitliğini önemsiyor; işe alım uygulamalarımızda ırk, dil, renk, yaş, milliyet, cinsiyet, medeni durum ve inanç farkı gözetmiyoruz. İlgili pozisyona başvuran adaylarda kadın – erkek ayrımı gözetmeksizin değerlendirme yapıyor ve eşit olanaklar sağlıyoruz.

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

İş Güvenliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı İş Güvenliği Uzmanı Maaşları İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Güvenliği Uzmanı Nedir? İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

1990 yılında Gebze’de kurulan ASAŞ; Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2900’den fazla çalışanı ve 90’

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASIÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİASAŞ Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASAŞ

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

İş Güvenliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı İş Güvenliği Uzmanı Maaşları İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Güvenliği Uzmanı Nedir? İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları